На лівобережжі Херсонщини кількість атак знижується, ворог економить техніку - Гуменюк

На лівобережжі Херсонщини кількість атак знижується, ворог економить техніку - Гуменюк

Укрінформ
На лівому березі Херсонської області кількість атак РФ продовжує знижуватися, за минулу добу зафіксовано лише дві такі спроби.

Про це в ефірі телемарафону «Єдині новини» заявила начальник Об’єднаного координаційного пресцентру Сил оборони півдня України полковник Наталя Гуменюк, відповідаючи на питання про ситуацію щодо лівого берега Херсонщини, передає кореспондент Укрінформу.

«Ми продовжуємо утримувати зайняті позиції і відбивати атаки ворога. З боку окупанта інтенсивність атак суттєво знизилася, останніми днями це було 3-4 атаки, за минулу добу ми нарахували дві такі спроби, але вони також були невдалими. Продовжуються дії штурмових груп у пішому порядку, бронетехніку ворог поки не застосовує. Очевидно, економить», - сказала вона.

Гуменюк відзначила, що ця економія бронетехніки триває вже довго.

Читайте також: Ворог за добу випустив по Херсонщині 342 снаряди, двоє загиблих

Відповідаючи на питання, чи означає ця економія те, що росіяни мають мало бронетехніки, начальник Об’єднаного координаційного пресцентру Сил оборони півдня України висловила думку, що у росіян достатньо техніки.

«Але вони розуміють, що якщо при кожному штурмі вони будуть безповоротно її втрачати, то дуже скоро її буде мало. А вона їм ще буде потрібна», - пояснила вона.

Як повідомляв Укрінформ, 8 лютого начальник Об’єднаного координаційного пресцентру Сил оборони півдня України полковник Наталя Гуменюк зазначила, що кількість російських штурмів зменшилася до трьох-чотирьох.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-