На фронті загинув колишній голова Вижницької РДА на Буковині Руслан Сенчук

На фронті загинув колишній голова Вижницької РДА на Буковині Руслан Сенчук

Укрінформ
У боях з російськими загарбниками загинув колишній голова Вижницької РДА (Чернівецька область) Руслан Сенчук. Він близько місяця вважався зниклим безвісти.

Про це у Фейсбуці повідомила його дружина Надія Сенчук, передає Укрінформ.

"Дорогі друзі! Я і Настя вдячні всім вам за підтримку і ті гарні слова-спогади, якими ви поділилися з нами. Однак дива, на яке ми всі так чекали, не сталося. Прийшла звістка про загибель Руслана 6 січня 2024 року в районі населеного пункту Роботине. Капітан, командир роти протитанкових ракетних комплексів 82 окремої десантно-штурмової бригади. Він повертається додому….", – йдеться у дописі дружини загиблого військового.

Раніше його донька у соцмережах повідомляла, що майже місяць тому під час виконання бойового завдання Сенчук зник безвісти. "Ти приєднався до лав ЗСУ в травні 2022 року, адже казав, що повинен нас захищати. Ти завжди повторював, що "я там, щоб ви тут могли жити в мирі". У переддень твого дня народження я прошу Бога, щоб Він повернув нам тебе , бо вже майже місяць ти вважаєшся зниклим безвісти під час виконання бойового завдання…", - писала тоді донька загиблого.

Рідні сподівалися, що Руслан Сенчук живий і зможе невдовзі вийти на зв'язок.

Він очолював Вижницьку РДА у 2016-2019 роках. На посаду його призначили указом тодішнього Президента Петра Порошенка. Був звільнений у зв'язку з закінченням повноважень Порошенка.

Пізніше його обрали депутатом Вижницької міської ради.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-