Вітчизняний ОПК додає нові позиції зброї - Президент

Вітчизняний ОПК додає нові позиції зброї - Президент

Відео
Укрінформ
Україна нарощує виробництво дронів і боєприпасів, а також додає нові позиції та освоює нові зразки зброї.

Про це повідомив Президент Володимир Зеленський у вечірньому відеозверненні, передає Укрінформ.

«Сьогодні провів нараду із Мінстратегпромом», - поінформував він.

За його словами, під час наради міністр з питань стратегічних галузей промисловості Олександр Камишін доповів про результати роботи з виробництва дронів і боєприпасів. 

«Ми нарощуємо виробництво. Дуже важливо – додаємо нові позиції, триває освоєння нових зразків зброї», - зазначив глава держави.

Відео: ОП

Зеленський підкреслив, що вітчизняне виробництво дронів, снарядів та техніки – «це виробництво буквально нашої свободи, свободи українців і України, бо в таких умовах, в умовах повномасштабної війни саме сила є основою свободи».

Читайте також: У Міноборони назвали амбітну ціль з виробництва зброї вітчизняного зразка

Він висловив вдячність усім працівникам та працівницям українського оборонно-промислового комплексу, які забезпечують «українську силу». 

«Я дякую всім вам! І, до речі, окремо сьогодні міністр доповів щодо виробництва далекобійних дронів – це одне з ключових завдань для ОПК», - резюмував Президент.

Як повідомляв Укрінформ, у 2023 році Україні вдалося наростити виробництво техніки та озброєння вітчизняного зразка, особливо за окремими номенклатурами, амбітна ціль на поточний рік - збільшення виробництва.

Фото: Офіс Президента

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-