Є велика вірогідність застосування ворогом ракет Х-59 та С-400 по Запоріжжю - ОВА

Є велика вірогідність застосування ворогом ракет Х-59 та С-400 по Запоріжжю - ОВА

Укрінформ
Ворог продовжує обстрілювати населені пункти Запорізької області. Залишається велика вірогідність застосування ворогом крилатих ракет типу Х-59 та С-400 по Запоріжжю.

Про це в ефірі національного телемарафону «Єдині новини» сказав начальник Запорізької ОВА Юрій Малашко, передає Укрінформ.

«Ворог продовжує гатити по населених пунктах. У середньому військовослужбовці РФ завдають близько 180 ударів по регіону за добу. Буває менше, якщо погодні умови несприятливі. Здебільшого це артилерійські обстріли, а також БПЛА-атаки. По місту Запоріжжя є велика вірогідність застосування крилатих ракет, як, наприклад, Х-59 чи С-400, які вони випускають з Криму», - сказав очільник області.

За його словами, в населених пунктах, які розташовані близько до лінії фронту, не завжди можна ліквідувати наслідки ворожих обстрілів. Щодо відновлення зруйнованого житла, то наразі пошкоджені будинки, що біля лінії фронту, максимально консервують, бо зараз їх відновити неможливо. А от у місті Запоріжжя зруйноване чи пошкоджено житло відновлюють. Деякі будинки мають здати в експлуатацію вже у першому кварталі цього року.

Читайте також: Загарбники за добу спрямували на Запорізьку область майже півсотні дронів

Раніше повідомлялось, що у Запоріжжі на понад 70% готовий багатоповерховий будинок на проспекті Соборному, в який влучила ракета С-300 та зруйнувала цілий підʼїзд.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-