У ЗСУ прокоментували ймовірність повторного наступу росіян на Харківщину

У ЗСУ прокоментували ймовірність повторного наступу росіян на Харківщину

Укрінформ
Інформація про можливий повторний наступ російських військ на Харківщину не відповідає дійсності. Наразі загрози для Харкова з півночі немає.

Як передає Укрінформ, про це сказав речник командування Сухопутних військ ЗСУ Володимир Фітьо в ефірі загальнонаціонального телемарафону «Єдині новини».

«Ця інформація (про можливий наступ РФ на Харків – ред.) неодноразово звучить з вуст різних посадових осіб з-за кордону, аналітичних груп тощо. Можу заспокоїти харків’ян: для того, щоб піти ще раз на Харків, потрібно провести ряд заходів, які в часи «війни онлайн» провести непомітно для нас практично неможливо. Для того, щоб піти на Харків, їм треба зібрати дуже великі сили, яких у них немає. Поголів’я російської армії, яке знаходиться на північному кордоні, на Куп’янському напрямку, ми контролюємо, ми бачимо їхні переміщення, поки що загрози для Харкова з півночі немає. Там є інженерні укріплення, там знаходяться Сили оборони. Відповідно, ситуація під контролем і підстав для переживання у харків’ян немає», - наголосив Фітьо.

Читайте також: Війська РФ атакували дронами Зміїв на Харківщині, двоє поранених

Як повідомляв Укрінформ, російські війська вдень 30 січня завдали ракетного удару по Харківському району, інформація про постраждалих уточнюється.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-