Фітьо - про ситуацію навколо Табаївки: Наші захисники намагаються витіснити ворога

Фітьо - про ситуацію навколо Табаївки: Наші захисники намагаються витіснити ворога

Укрінформ
Начальник служби зв'язків із громадськістю командування Сухопутних військ ЗСУ Володимир Фітьо повідомив, що інформація про нібито взяття села Табаївка Куп'янського району Харківської області не відповідає дійсності.

Про це він розповів в ефірі телемарафону "Єдині новини", передає Укрінформ.

"Росіяни Табаївку не захопили, вони там несуть великі втрати. Наші захисники намагаються витіснити їх. Сама Табаївка знаходиться у незручному місці - у болотистій місцевості" , - сказав речник і уточнив, що росіяни не контролюють це село.

Фітьо повідомив, що за добу на Лимано-Куп'янському напрямку відбулося 700 обстрілів, 613 - на Бахмутському. "Противник зазнає великих втрат у людському ресурсі та техніці. 220 осіб на Лимано-Куп'янському напрямку було знищено, на Бахмутському - 128 рашистів було знищено", - сказав він. Крім того, 130 одиниць техніки на цих напрямках знищили ЗСУ, поінформував речник.

Читайте також: Ворог не захопив Табаївку, там тривають бої - Сухопутні війська

Як повідомлялось, раніше Фітьо прокоментував захоплення ворогом села Крохмальне на Харківщині. За його словами, російські загарбники, найімовірніше, шкодують про своє рішення зайти в Крохмальне, яке розташоване на автомобільній дорозі Куп'янськ-Сватове. Водночас, зауважив Фітьо, втрата Крохмального для нас не є такою важливою, бо наші захисники перейшли на більш вигідні позиції.

Фото: Сухопутні війська ЗСУ

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-