Росіяни намагаються ущільнити оборону на Південному напрямку - Гуменюк

Росіяни намагаються ущільнити оборону на Південному напрямку - Гуменюк

Укрінформ
Російські війська намагаються ущільнити оборону і продовжують будувати оборонні споруди на Південному напрямку.

Як передає Укрінформ, про це в ефірі телемарафону «Єдині новини» повідомила керівник об’єднаного пресцентру Оперативного командування «Південь» Наталія Гуменюк.

«Росіяни продовжують формування оборонних споруд на Південному напрямку при тому, що у них другий і третій рубежі потужно укріплені. Вороже військо там перебуває тривалий час, мало ресурси для облаштування», - сказала Гуменюк.

Вона також зауважила, що у Криму ворог зосереджений на спорудженні оборонних укріплень на північній частині півострова оскільки розуміє, що Сили оборони стають надто близько до цих рубежів.

Читайте також: Сили оборони знищили ще 740 російських загарбників

Крім того, за словами Гуменюк, росіяни продовжують мінування, виправляючи те стихійне мінування, яке сталося після підриву Каховської ГЕС.

«Мінно-вибухові загородження, облаштовані вздовж урізу води, були стихійно переміщені водою на різні відстані. Вони і досі працюють проти окупантів, підриви їхніх підрозділів продовжуються», - зазначила керівник об’єднаного пресцентру Оперативного командування «Південь».

Як повідомляв Укрінформ, на півдні російські війська збільшують, а потім зменшують кількість штурмів. Військові спостерігають таку собі «тахікардію» у ворога, який зазнає великих втрат.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-