Повітряні сили вночі знищили чотири «Шахеди»

Повітряні сили вночі знищили чотири «Шахеди»

Укрінформ
Проти ночі 28 січня армія РФ атакувала Україну восьма ударними дронами типу "Shahed-136/131" та ракетою "Іскандер-М". У результаті роботи української ППО чотири безпілотники були знищені.

Про це повідомили  Повітряні сили ЗСУ у Телеграмі, передає Укрінформ.

«У ніч на 28 січня 2024 року ворог атакував 8-ма ударними БпЛА типу «Shahed-136/131» з південно-східного напрямку (Приморсько-Ахтарськ – РФ), двома ракетами «Іскандер-М» по Полтавщині з району Воронезької області - РФ. та трьома  ЗКР С-300 по Донеччині з тимчасово окупованої території області», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що мобільними вогневими групами Повітряних Сил знищено чотири із восьми ворожих БпЛА, якими противник атакував прифронтову зону.

Читайте також: Прикордонники показали, як знищили два російські танки на Херсонщині

Атаковано цивільні об’єкти та об’єкти критичної інфраструктури в Полтавській, Донецькій, Запорізькій та Дніпропетровській областях.

«Про ліквідацію наслідків удару «балістикою» повідомлять місцеві адміністрації. Попередньо без постраждалих», - повідомили військові.

Як повідомляв Укрінформ, ворог атакував Полтавську область ракетами, є влучання в промисловий обʼєкт на території Кременчуцького району.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-