Сили спецоперацій показали, як знищують спостережні пости росіян на півдні

Сили спецоперацій показали, як знищують спостережні пости росіян на півдні

Відео
Укрінформ
Сили спеціальних операцій Збройних сил України показали, як знищують ворожі спостережні пости та російських загарбників на південному напрямку.

Про це командування Сил спецоперацій повідомило у " rel="nofollow" target="_blank">Фейсбуці та оприлюднило відповідне відео, передає Укрінформ.

“Під час ведення спеціальної розвідки на південному напрямку оператори 73-го морського центру ССО виявили спостережні пости ворога та особовий склад, що перебував на них”, - ідеться у повідомленні.

Для знищення ворога екіпаж БпАК завдав по цілям вогневого ураження за допомогою тепловізійного дрону з системою скиду. Після цього на зачистку спостережних постів висунулася бойова група ССО.

Читайте також: Сили спецоперацій знищили на півдні радіолокаційну станцію росіян

Попри щільний ворожий артилерійський вогонь, оператори підійшли до росіян впритул, зайняли вигідні позиції та розпочали прямі дії.

“У результаті професійної роботи воїнів ССО знищено спостережні пости та п’ятеро військовослужбовців ворога. У подальшому це дозволить контролювати більше ділянок на даному напрямку”, - зазначили бійці ССО.

Як повідомляв Укрінформ, на фронті минулої доби відбулися 58 бойових зіткнень.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-