У Повітряних сил дедалі більше інструментів і можливостей, аби діставати ворога - Олещук

У Повітряних сил дедалі більше інструментів і можливостей, аби діставати ворога - Олещук

Укрінформ
У Повітряних сил ЗСУ з’являється дедалі більше інструментів та можливостей, аби діставати ворога там, де він цього не чекає.

Про це йдеться в повідомленні, яке оприлюднив у Телеграмі командувач Повітряних сил ЗСУ Микола Олещук, передає Укрінформ.

«Повітряні Сили били, б’ють і битимуть ворога, де б він не був, захищатимуть наших громадян від терористичних атак ворога! Харків, Херсон, Дніпро, Запоріжжя та інші прифронтові регіони щодня і щоночі під обстрілами ворожих ракет, бомб та дронів. Повітряні Сили роблять усе, щоб дістати ворога як у небі, так і на землі», - зазначається в дописі.

Як наголошується, чимало російських літаків разом з екіпажами уже ніколи не зможуть тероризувати українців.

«Вони знищені! У нас з’являється дедалі більше інструментів та можливостей, аби діставати ворога там, де він цього не чекає!», - запевняють військові.

Читайте також: Фахівці вивчають посилення бойового потенціалу української авіації - командувач Повітряних сил

Також указується, що протягом дня 24 січня несамовита російська пропаганда спрямовує фейковий потік інформації на зовнішню аудиторію – намагається дискредитувати Україну в очах світової спільноти.

«Мета очевидна – вони хочуть зменшити міжнародну підтримку нашої держави. Не вийде! Україна має право на захист і право на знищення засобів повітряного нападу агресора», - наголошують у Повітряних силах ЗСУ.

Читайте також: Військовий експерт вказав на розбіжності в заявах росЗМІ щодо падіння Іл-76

Як повідомлялося, Володимир Зеленський заявив, що Україна наполягатиме на міжнародному розслідуванні ситуації навколо падіння російського літака Іл-76 у Бєлгородській області РФ.

Фото: Генштаб ЗСУ

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-