Армія РФ вдарила по житловому сектору Гірника на Донеччині, є загиблі і поранені

Армія РФ вдарила по житловому сектору Гірника на Донеччині, є загиблі і поранені

Фото
Укрінформ
Війська РФ завдали удару по приватному житловому сектору міста Гірник Донецької області - двоє цивільних загинули, ще восьмеро постраждали.

Про це Державна служба з надзвичайних ситуацій повідомила у Фейсбуці, передає Укрінформ.

Зазначається, що на місці ворожого влучання рятувальники виявили поранену дитину. Їй надали домедичну допомогу та доправили до лікарні.

З-під завалів зруйнованого ворожим ударом будинку рятувальники вилучили тіло загиблої жінки.

«Роботи завершено. Загалом, внаслідок обстрілу, попередньо, постраждало 8 осіб, ще 2 особи загинуло», - зазначили у службі.

Як повідомив начальник Донецької обласної військової адміністрації Вадим Філашкін у Телеграмі, серед поранених є 16-річний хлопець.

«Щонайменше 2 людини загинули і 8 поранено внаслідок ракетного удару по Гірнику. Серед поранених є 16-річний хлопець, він у вкрай важкому стані», - написав очільник області.

Він зазначив, що росіяни атакували місто Гірник сьогодні близько 16:00 - влучили у житлову забудову. Пошкоджені дві багатоповерхівки і 43 приватні будинки на п'ятьох вулицях.

Читайте також: СБУ затримала російського агента, який вистежував HIMARS та Leopard під Авдіївкою

«Черговий цілеспрямований і усвідомлений удар по цивільних, черговий воєнний злочин росіян. Ворог прагне вбити якнайбільше українців. За таких обставин правильний вибір - евакуюватися з Донеччини до більш безпечних регіонів України. Не наражайте себе на смертельну небезпеку. Евакуюйтесь», - наголосив Філашкін.

Як повідомляв Укрінформ, удень 24 січня російські загарбники обстріляли лікарню в Херсоні. Унаслідок ворожого обстрілу поранення дістали троє медпрацівників.

Фото: ДСНС / Фейсбук

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-