Росіяни зранку ведуть штурми в районі Макіївки - Луганська ОВА

Росіяни зранку ведуть штурми в районі Макіївки - Луганська ОВА

Укрінформ
У Луганській області російські війська зранку в понеділок ведуть штурми в районі Макіївки.

Про це у Фейсбуці повідомляє Луганська обласна державна адміністрація.

"Із самого ранку позиції поблизу Макіївки постійно штурмують росіяни. По селу завдано авіаційного удару. А також чисельних артилерійських. Як і по сусідньому Невському. Наслідки руйнувань уточнюватимуться при сприятливій безпековій ситуації", – наголосив начальник обласної військової адміністрації Артем Лисогор

За його словами, ще шість атак відбито в Білогорівці. По цьому населеному пункту і по Кармазинівці противником відкривався прицільний вогонь. По Серебрянському лісу окупанти били з авіації.

Як зазначили в обладміністрації, на виконання запиту управління ФСБ РФ по так званій "ЛНР" "окупаційне міносвіти вимагає від керівників навчальних організацій надати списки діючих співробітників, які почали там працювати ще до 21 лютого 2014 року. Їх перевірятимуть на "ідейність".

Читайте також: По Луганщині армія РФ за добу випустила майже 550 снарядів

Крім того, ідеться в повідомленні, у навчальних закладах загарбники розповсюдили "наказ" про вилучення з бібліотек усієї україномовної літератури, як художньої, так і наукової, зокрема методичних видань і посібників, розроблених і виданих безпосередньо цими закладами.

Як повідомляв Укрінформ, щодня до госпіталів так званої "ЛНР" надходять сотні поранених російських військових.

Фото: Луганська ОВА

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-