Сили оборони зосереджуються на знищенні ракетних установок РФ - Ігнат

Сили оборони зосереджуються на знищенні ракетних установок РФ - Ігнат

Укрінформ
Речник Повітряних сил ЗСУ Юрій Ігнат назвав добрим знаком те, що дрони українського виробництва долітають до Москви, Пітера та російських нафтобаз.

Про це сказав речник Повітряних сил ЗСУ Юрій Ігнат в інтерв’ю Focus, повідомляє Укрінформ.

“Вимотувати тяжко їх, бо в них є виробництво постійне цих ракет. Якщо ми говоримо про виробництво ракет, то крилатих, балістичних чітко видно, що не все так швидко, не все так просто, але вони їх роблять. А є ще виробництво зенітних ракет, ракети С-300, “Буки” - все виготовляється. Підприємства працюють, на жаль, вони будуть їх мати, тому тут більше Сили оборони зрештою зосереджуються на знищенні самих установок... “, - сказав Ігнат.

Він додав, що виснажувати росіян можна, знищуючи самі пускові установки, що намагаються робити пілоти протирадіолокаційними ракетами.

Водночас речник відзначив прогрес у знищенні ворожої ППО.

“ППО російське проріджується. Те, що вони ними наситили лінію бойового зіткнення - це 100%, те, що Крим насичений - це теж 200%, але бачите, що російська територія не так вже й насичена.... Там взагалі прохідний двір. Думаю, що Москва, Петербург, може ще якісь там бункери Путіна, які є по країні, будуть десь там чимось захищені більш-менш, але те, що дрони українського виробництва долітають і до Москви, і до Пітера, і до інших нафтобаз — це дуже добрий знак. Тому що долітає і, як ви бачите, горить там і в Бєлгороді, і в Ростові, і де ще тільки не горіло у Росії. Вони відчули гіркий присмак війни, все більше з кожним днем його відчувають. Росіяни, які думали, що “специальная военная операция идет по плану”, що війна їх не торкнеться, ну, тепер торкається і тепер вони отримують те, що отримували і ми протягом, на жаль, тих двох років, - це пожежі, це руйнування, і це смерть. Інакше бути не може. Вони затіяли проти нас цю війну, тому отримують за це зараз”, - сказав Ігнат.

Читайте також: У Повітряних силах підтвердили, що російський літак А-50 тримається подалі від України

Як повідомлялось, раніше губернатор Брянської області (РФ) Олександр Богомаз заявив, що при збитті безпілотника спалахнула нафтобаза в Клинцях. За його словами, було здійснено спробу атакувати об'єкти на території міста Клинці за допомогою безпілотників. Дрон, начебто, був приземлений засобами радіоелектронної боротьби міністерства оборони РФ, проте при його знищенні відбулося скидання боєприпасу на територію Клинцовської нафтобази.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-