Мобільні вогневі групи провели тренування на півночі України

Мобільні вогневі групи провели тренування на півночі України

Фото
Укрінформ
У Північній операційній зоні пройшли тренування мобільні вогневі групи, які виконують завдання з протиповітряної оборони.

Як повідомляв Укрінформ, про це командування Об'єднаних сил Збройних сил України повідомило у Фейсбуці.

Зазначається, що у вказаній операційній зоні підрозділи Сил оборони продовжують вдосконалювати свою майстерність та професіоналізм. З військовими щоденно проводяться комплексні заняття з тактичної та психологічної підготовки.

Екіпажі мобільних вогневих груп під час тренувань підвищують готовність з відбиття повітряних ударів по об’єктах критичної інфраструктури та захисту цивільного населення. До занять залучаються насамперед підрозділи, на напрямку роботи яких системно виявляється найбільша загроза ворожих атак з повітря.

У командуванні наголосили, що російські війська постійно нарощують зусилля у спробах повітряного нападу, зокрема, змінюючи способи застосування дронів-камікадзе. У зв'язку із цим тренування розрахунків мобільних вогневих груп проводяться регулярно.

Читайте також: Ситуація на північному кордоні України стабільна - Наєв

Як повідомляв Укрінформ, на знищення ударних безпілотників типу Shahed, які Росія запускає по Україні великою кількістю, націлені переважно мобільні вогневі групи, що вже довели свою ефективність.

Фото: КОС ЗСУ

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-