На лівому березі Дніпра Сили оборони знищили радіолокаційну станцію «Леопард» росіян

На лівому березі Дніпра Сили оборони знищили радіолокаційну станцію «Леопард» росіян

Укрінформ
На лівому березі Дніпра в Херсонській області Сили оборони знищили радіолокаційну станцію СНАР-10 “Леопард” та дев’ять одиниць автобронетехніки російських загарбників.

Як передає Укрінформ, про це Сили оборони півдня України повідомляють у Телеграмі.

“За минулу добу отримали підтвердження, що у ворога на лівому березі стало менше на 16 окупантів, 1 гармату, 1 станцію наземної артилерійської розвідки СНАР-10 “Леопард”, 1 розвідувальний БпЛА “Орлан-10”, 9 одиниць автобронетехніки”, - ідеться у повідомленні.

Знищено ще один ворожий спостережний пункт.

Читайте також: На півдні за добу знищили три РСЗВ і вісім крупнокаліберних гармат ворога - Гуменюк

За інформацією військових, за допомогою РЛС СНАР-10 "Леопард" росіяни могли вести ефективну розвідку наземних цілей (виявлення, вимірювання полярних та прямокутних координат, супровід, визначення типу мети та кількісного складу групової мети), вести розвідку надводних цілей (кораблів, десантно-висадкових засобів тощо), визначати координати розривів снарядів та мін, та за цими даними коригувати вогонь своїх артилерійських засобів, здійснювати топографічну прив'язку елементів бойових порядків військ.

Фото ілюстративне

Читайте також: На Авдіївському напрямку Сили спецоперацій знищили штурмову групу росіян

Як повідомляв Укрінформ, між Силами оборони України та російськими військами протягом доби відбулися 98 бойових зіткнень,

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-