У проєкті «Про війну» - депутати і мобілізація, об’єднання Телеграм-каналів і ЗМІ

У проєкті «Про війну» - депутати і мобілізація, об’єднання Телеграм-каналів і ЗМІ

Анонс
Укрінформ
У третьому випуску спільного проєкту Укрінформу і Центру протидії дезінформації при РНБО «Про війну» йтиметься, зокрема, про корупцію у військовій сфері, маніпуляції на темі мобілізації, механізм рекрутингу до ЗСУ, ворожі інформкампанії ворога тощо.

Ведучі проєкту – заступник керівника Центру протидії дезінформації РНБО лейтенант Андрій Коваленко та офіцер управління 12-ї бригади «Азов» НГУ Дмитро «Дипломат».

У третьому випуску подкасту вони обговорять: покарання для корупціонерів і важливість публічності таких справ; чому деякі народні депутати маніпулюють на темі мобілізації; як росіяни завдяки хаосу, який створюють деякі українські нардепи, ведуть інформаційну кампанію проти України; чому важливо розкручувати та доносити інформацію про механізм рекрутингу; чому наративи ворога про готовність до миру є обманом. 

Крім того, йтиметься про те, як об’єднати телеграм-канали, а також блогерів в Інстаграмі, Ютубі, Тік-Току, соцмережі Х (колишній Твіттер) та журналістів, між якими нині є своєрідне суперництво, навколо боротьби з російським ІПСО.

Читайте також: «Про війну»: військові відреагували на обурення блогера Волошина щодо закликів піти в ТЦК

Програма «Про війну» вийде у середу, 17 січня, о 19:00 на майданчиках Укрінформу.

Учасники проєкту «Про війну» говорять про фронт, фейки, мобілізацію та найважливіші проблеми на війні.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-