Сили оборони уразили ворожий ракетний комплекс «Тор» та рідкісну САУ «Хоста» - Тарнавський

Сили оборони уразили ворожий ракетний комплекс «Тор» та рідкісну САУ «Хоста» - Тарнавський

Укрінформ
Сили оборони України уразили зенітний ракетний комплекс «Тор» і досить рідкісну російську самохідну артилерійську установку 2С34 «Хоста».

Про це командувач оперативно-стратегічного угруповання військ «Таврія» генерал Олександр Тарнавський повідомив у Телеграмі, передає Укрінформ.

За його словами, російські війська продовжують активно завдавати авіаударів, зокрема за вчора – 34. Ворог також скидає керовані авіабомби, і більшість - у Донецькій області. Також зафіксовані декілька випадків задіяння для ударів гелікоптерів Ка-52 і штурмовиків Су-25.

Як повідомив Тарнавський, росіяни провели 43 бойові зіткнення та здійснили 914 артобстрілів. Армія РФ концентрує зусилля в районах Авдіївки та Новомихайлівки.

Читайте також: Загарбники сконцентрували зусилля на Донеччині - Тарнавський

Загальні втрати ворога у живій силі склали 437 осіб та 60 одиниць військової техніки, зокрема один танк, 11 ББМ, 10 артсистем, один засіб ППО, 27 БпЛА, 9 автомобілів, одна одиниця спеціальної техніки, а також склад з боєприпасами.

Як повідомляв Укрінформ, на Таврійському напрямку спостерігається активізація ворога, найбільше зусиль росіяни спрямували на Донецьку область.

Фото: Телеграм/ Тарнавський

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-