Залужний з Шапталою провели кілька днів на передовій

Залужний з Шапталою провели кілька днів на передовій

Фото
Укрінформ
Головнокомандувач Збройних сил України Валерій Залужний і начальник Генерального штабу ЗСУ Сергій Шаптала узгодили з командувачами напрямків і командирами бригад в Донецькій, Херсонській та Запорізькій областях кроки з підвищення ефективності застосування військ.

Як передає Укрінформ, про це Залужний повідомив у Телеграмі.

"Разом із начальником Генерального штабу Сергієм Шапталою кілька днів працювали в зонах відповідальності оперативно-стратегічних угруповань військ "Таврія" та "Одеса", - зазначив головнокомандувач ЗСУ.

Залужний і Шаптала провели плідну роботу із командувачами напрямків і командирами бригад, які виконують завдання у Донецькій, Херсонській та Запорізькій областях, узгодили кроки задля підвищення ефективності застосування військ з урахуванням наявних ресурсів та оперативної обстановки.

Читайте також: Умєров, Залужний і Шаптала відвідали позиції Сил оборони в районі Куп’янська

Як додав Залужний, із командувачем Військово-морських сил Олексієм Неїжпапою детально опрацювали питання щодо ситуації в акваторії Чорного моря.

Як повідомляв Укрінформ, раніше Залужний заявив, що лінія фронту у смузі відповідальності оперативно-стратегічного угруповання військ "Хортиця" залишається активною, російські загарбники не полишають спроб наступати на всіх напрямках.

Фото: Телеграм Головнокомандувач ЗСУ

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-