Зеленський відзначив прикордонників, які наразі воюють на фронті

Зеленський відзначив прикордонників, які наразі воюють на фронті

Укрінформ
Президент Володимир Зеленський подякував за роботу українським прикордонникам, які разом з усіма воїнами Сил оборони й безпеки захищають Україну і які проявили себе надзвичайно ефективно саме останніми тижнями.

Про це він заявив у своєму зверненні, передає Укрінформ.

Відео: ОП

"Особливо відзначу сьогодні українських прикордонників, які разом з усіма воїнами Сил оборони й безпеки б’ються на фронті та захищають нашу державу, нашу незалежність. І які проявили себе надзвичайно ефективно саме цими тижнями – і перед Новим роком, і зараз. Харківський та Краматорський прикордонні загони. Дякую вам, воїни, за вашу міцність", - сказав Президент.

Зеленський, зокрема, відзначив роботу штаб-сержанта Валерія Бугра та капітана Івана Тарана.

"Бої на Бахмутському напрямку. Мар’їнський напрямок. Житомирський прикордонний загін. Зокрема, старший сержант Олексій Шлапаков. Дякую за відвагу та влучність! Воїни бригади "Сталевий кордон" – Куп’янський напрямок. Дуже інтенсивні бої та дуже важливі результати у наших хлопців", - розповів Президент.

Читайте також: На кожен прояв російського терору буде наша адекватна відповідь - Зеленський

Глава української держави відзначив роботу і солдата Михайла Савченка, молодшого сержанта Богдана Качковського та старшого сержанта Євгена Гладкова.

"Хочу, як і завжди, відзначити наших воїнів на передовій – кожного й кожну, хто на бойових постах, на бойових завданнях, хто зараз у бою. Усіх, хто допомагає. Волонтерить. Тренує. Усіх, хто працює, щоб урятувати кожного пораненого. Усім максимальна вдячність! Слава всім, хто б’ється! Слава всім, хто додає своєї сили до сили нашої держави! Слава Україні", - заявив Зеленський.

Як повідомлялося, Зеленський подякував поліцейським із "Гвардії наступу" за роботу на фронті.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-