Залужний назвав помилкою свою віру в те, що велика кількість втрат може зупинити РФ

Залужний назвав помилкою свою віру в те, що велика кількість втрат може зупинити РФ

Укрінформ
Головнокомандувач Збройних сил Валерій Залужний назвав помилкою свою віру в те, що велика кількість втрат на війні може зупинити Російську Федерацію.

Як передає Укрінформ, про це він сказав на пресконференції у вівторок, відповідаючи на запитання, коли Росія спиниться і чи є у нас те, що може їх спинити.

«Що стосується Російської Федерації, то це була одна з моїх головних помилок, що я вважав, що така кількість втрат, яку ми завдали противнику, їх може зупинити. Така кількість втрат зупинила б будь-яку країну, але не Російську Федерацію. На жаль, таке відношення Російської Федерації до власних людей», – сказав він.

Залужний додав, що йому важко спрогнозувати, скільки іще має бути втрат з російського боку, аби війна припинилася.

Читайте також: Залужний щодо планів РФ на наступний рік: Робимо все, щоб адекватно реагувати

«Я вважаю, що необхідно це робити постійно і аж до того моменту, поки війна не закінчиться і Росія не відмовиться від ведення бойових дій проти нас», –зазначив головнокомандувач ЗСУ.

Як повідомляв Укрінформ, раніше фахівці Інституту вивчення війни (ISW) висловлювали думку, що довгострокові зусилля російської армії з реструктуризації та розширення спрямовані на підготовку Росії до майбутньої широкомасштабної війни проти НАТО.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-