Залужний не задоволений роботою ТЦК

Залужний не задоволений роботою ТЦК

Укрінформ
Головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний наразі незадоволений роботою Територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки, однак завдання з мобілізації військовослужбовців будуть виконані.

Про це Залужний сказав на пресконференції у вівторок, передає кореспондент Укрінформу.

«Що стосується Територіальних центрів комплектування, то станом на сьогодні, скажімо так, чесно сказати, роботою їхньою я поки що незадоволений. І відповідно, якби я був задоволений, ми б тут не обговорювали питання цього законопроєкту (про мобілізацію — ред.)», - зазначив він.

Як сказав Залужний, робота у ТЦК - це окрема спеціальність.

Читайте також: Залужний про мобілізацію: Погодилися з Міноборони на 36 місяців, але є умови

«За свої 30 років служби я єдине, де не хотів би служити, так це в ТЦК. Необхідно мати певний набір знань, набір навичок і найголовніше - набір умінь, які дозволяють керівнику ТЦК виконувати свої обов’язки як поза межами ТЦК, так і всередині цього організму», - зауважив головнокомандувач.

Водночас він вважає, що можливостей із прийому особового складу ТЦК не втратили.

«Ми прослідкували, щоб ті ключові посади, які працюють над організацією цього процесу в ТЦК, вони залишились і продовжили свою роботу. Тому я думаю, що ми безпосередньо з цим завданням справимося. Що стосується безпосередньо керівників, то робота йде далі і станом на зараз ми деяких керівників вже міняємо, які туди прийшли, деякі звільняються самостійно, але знову ж таки ця організація, як написано в постанові КМУ, - орган управління місцевого рівня, він на сьогодні, на мою думку, функціонує і буде далі виконувати свої завдання», - зазначив Залужний.

Читайте також: Вітаємо будь-який спосіб поповнення армії: Залужний про електронні повістки

Як повідомляв Укрінформ, 25 грудня Кабінет міністрів вніс до Верховної Ради законопроєкт "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо удосконалення окремих питань мобілізації, військового обліку та проходження військової служби" (№10378).

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-