«Станція Краматорськ»: у новому випуску - про ситуацію на лівобережжі Херсонщини

«Станція Краматорськ»: у новому випуску - про ситуацію на лівобережжі Херсонщини

Анонс
Укрінформ
Героєм нового випуску проєкту «Станція Краматорськ» стане бойовий медик, який воює на лівому березі Дніпра на Херсонщині.

Гість третьої програми – старший бойовий медик з позивним "Лата", який залишив кар'єру IT-спеціаліста, щоб рятувати життя своїх побратимів на передовій. Зараз "Лата" бере участь в боях на лівому березі Дніпра на Херсонщині.

У цьому випуску йтиметься про те, що потрібно, щоб стати бойовим медиком і в чому полягає його робота, що відбувається на лівому березі Дніпра в районі с. Кринки, чи багато колаборантів серед цивільних жителів Херсонщини і яке вороже ІПСО є найшкідливішим, Зеленський і Залужний - чому кожен з них має робити свою роботу, чи потрібно мобілізовувати в ЗСУ жінок.

Читайте також: Російські війська за добу здійснили 23 штурми на лівобережжі Дніпра

Третій випуск проєкту "Станція Краматорськ" вийде 26 грудня о 18.00 на Ютуб-каналі UkrinformTV.

Проєкт “Станція Краматорськ” створили Українське національне інформаційне агентство “Укрінформ” спільно з Центром протидії дезінформації при РНБО. Він виходить у форматі щотижневих відеоінтервʼю з військовими про російсько-українську війну та пов’язані з нею фейки, теперішнє та майбутнє України.

Ведучі програми - відомі українські фотографи-документалісти Костянтин та Влада Ліберови. Гості - військовослужбовці, які захищають нашу державу від окупантів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-