Гуменюк закликає жителів прифронтових територій виїхати на час свят

Гуменюк закликає жителів прифронтових територій виїхати на час свят

Укрінформ
Жителів прифронтових територій закликають серйозно поставитися до бойової активності ворога у святкові дні і радять за можливості виїхати на час свят.

До цього закликала керівник об’єднаного пресцентру Оперативного командування «Південь» в ефірі телемарафону «Єдині новини», передає Укрінформ.

«Я хочу звернутися до всіх мешканців прифронтових територій серйозно поставитися до того, що ворог може активізувати свою бойову активність, посилити обстріли. Якщо є така можливість, то потрібно все ж таки виїхати і не зіпсувати собі свята та зберегти своє життя», - підкреслила Гуменюк.

Вона зауважила, що якщо у жителів немає можливості виїхати, то їм у жодному разі не варто ігнорувати сигнали повітряної тривоги.

Читайте також: Росіяни припинили запускати КАБи на півдні після збиття їхніх літаків - Гуменюк

Гуменюк зазначила, що відсутність застосування ракетоносіїв довготривалий час може бути компенсована ворогом у святкові дні для того, щоб провести ракетні атаки.

«Нікого не хочу лякати, але усвідомлювати цю небезпеку необхідно», - додала вона.

Як повідомляв Укрінформ, кількість артобстрілів, які завдають росіяни на Таврійському напрямку, уже впродовж п'яти діб тримається у межах 1000.

Фото: ОК «Південь» / Facebook

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-