Росіяни скинули на Торецьк авіабомби - троє загиблих, п'ятеро поранених

Росіяни скинули на Торецьк авіабомби - троє загиблих, п'ятеро поранених

Укрінформ
На Донеччині російські загарбники скинули на Торецьк дві авіабомби, у результаті чого загинули троє та поранені п’ятеро цивільних.

Про це повідомляє Донецька обласна прокуратура, передає Укрінформ.

«21 грудня 2023 року о 12:00 російська армія завдала два авіаудари по м. Торецьку…Зброя поцілила по об’єктах цивільної інфраструктури. Троє чоловіків 41, 42, 45 років від отриманих тілесних ушкоджень загинули. Ще п’ятеро працівників двох підприємств зазнали поранень різного ступеня тяжкості», - йдеться у повідомленні.

Зазначено, що потерпілих віком від 33 до 54 років доставлено до лікарні для надання кваліфікованої медичної допомоги.

Читайте також: В обстрілюваному Часовому Яру залишаються 800 жителів - поліція

У повідомленні підкреслили, що прокурори вживають всіх можливих і належних заходів для фіксації воєнних злочинів РФ проти мирного населення регіону.

За процесуального керівництва Донецької обласної прокуратури розпочато досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактами порушення законів та звичаїв війни (ч. 2 ст. 438 КК України).

У свою чергу міністр внутрішніх справ Ігор Клименко повідомив у Телеграмі, що росіяни вдарили авіабомбами по шахтах Торецька.

«Дві бомби влучили по території однієї з шахт Торецька. Загинула одна людина, ще двоє дістали поранення. Підприємство знеструмлене. Під землею перебували 32 гірники, вони вже підняті на поверхню», - написав міністр.

За його словами, на територію іншої шахти влучили ще дві авіабомби, де двоє людей загинули, ще троє були поранені. Внаслідок ударів пошкоджені адміністративні будівлі та обладнання.

Поліція проводить слідчі дії, розпочато кримінальне провадження.

Як повідомлялося, ввечері 20 грудня росіяни обстріляли місто Торецьк на Донеччині, у результаті було пошкоджено будівлю пожежно-рятувальної частини.

У Торецьку рятувальники транспортували жінку до лікарні, яка була поранена осколками від ворожого снаряду ввечері 20 грудня.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-