Зміни щодо доступу журналістів на фронт підготовлені - Зеленський

Зміни щодо доступу журналістів на фронт підготовлені - Зеленський

Відео
Укрінформ
Президент України Володимир Зеленський обговорив із прем'єр-міністром і міністром оборони питання доступу на фронт журналістів.

Про це глава держави сказав під час відеозвернення, передає Укрінформ.

"Вдень – багато нарад. Прем’єр-міністр. Міністр оборони. Дуже важливе питання комунікації щодо війни, нашої оборони, загалом фронту. Доступ на фронт журналістів. Зміни підготовлені – інформації про фронт має бути більше. Вдячний усім, хто розуміє важливість цього й допомагає тримати нашу оборону, наші оборонні потреби у фокусі уваги у світі", - сказав глава держави.

Також, як додав президент відбулася нарада з міністром стратегічних галузей промисловості щодо готовності системи укриттів. За його словами, за грудень маємо хороші результати у цьому питанні.

Читайте також: Зеленський: Працюємо над підвищенням ефективності дронів на всіх напрямках

Як повідомляв Укрінформ, за даними на лютий, протягом року повномасштабного вторгнення Росії в Україну близько 12 тисяч українських та іноземних журналістів отримали акредитацію для висвітлення війни в Україні.

У серпні Національна спілка журналістів України звернулась до Генерального штабу Збройних сил України щодо запроваджених жорстких обмежень роботи працівників медіа в зоні бойових дій.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-