На утримання одного військового потрібно шість платників податків - Зеленський

На утримання одного військового потрібно шість платників податків - Зеленський

Укрінформ
Президент Володимир Зеленський заявляє, що для утримання одного військового потрібно мати шість платників податків.

Про це він сказав на підсумковій пресконференції, говорячи про мобілізацію додаткової кількості військових, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Хотів би трішки захистити цивільних. Коли ти розумієш, який фінансовий вклад потрібен для підтримки наших воїнів. Ми повинні з вами розуміти, що зарплату їм платять наші люди, наше населення, люди, які сплачують податки. Коли ми говоримо про ту чи іншу мобілізацію, ми повинні знати, що один воїн – це шість людей в цивільному житті, які сплачують податки. І тому візьміть 500 тисяч людей, помножте на 6 і зрозумієте, як уряду, мені, всім нам знайти плюс 3 мільйони платників податків з січня місяця", - зазначив Зеленський.

Читайте також: Зеленський не підпише закон про мобілізацію жінок

Як повідомляв Укрінформ, раніше Зеленський дав завдання головнокомандувачу ЗСУ Валерію Залужному, міністру оборони Рустему Умєрову та іншим представникам уряду презентувати комплексний план щодо проведення мобілізації в Україні.

Сьогодні, 19 грудня, Зеленський розповів, що Генштаб пропонував йому мобілізувати додатково 450-500 тисяч людей, що коштуватиме Україні 500 мільярдів гривень.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-