Одещина залишається однією з пріоритетних цілей ворога - Гуменюк

Одещина залишається однією з пріоритетних цілей ворога - Гуменюк

Укрінформ
Одещина залишається серед пріоритетних цілей ворога, тому нехтувати правилами безпеки жителям регіону не слід.

Про це під час брифінгу в медіацентрі Україна-Укрінформ повідомила керівник об’єднаного пресцентру Оперативного командування "Південь" Наталія Гуменюк.

«На Одещині ситуація залишається не дуже спокійною і легкою, незважаючи на те, що все ж таки регіон не прифронтовий, а тиловий. Тим не менше, через специфіку, через наявність портової інфраструктури він під постійним прицілом і увагою ворога. Ті дронові атаки, які відбувалися минулого тижня, досить потужні - і за кількістю, і досить руйнівні, - промовисто підтверджують, що у пріоритеті ворога Одещина залишається», - сказала Гуменюк.

Водночас вона відзначила ефективність роботи протиповітряної оборони на цьому напрямку, над посиленням якої працювали тривалий час. «Ефективність цього посилення також досить чітко проглядається по результатах збиттів», - зауважила речниця.

Читайте також: На півдні росіяни атакують дронами та лякають місцевих погрозами «повернутись у Херсон» - Гуменюк

Вона закликала жителів Одещини не нехтувати правилами безпеки та перебувати в укриттях під час повітряних тривог.

Як повідомляв Укрінформ, 17 грудня унаслідок падіння уламків безпілотника у житловому кварталі Одеського району спалахнула пожежа, рятувальники виявили тіло одного загиблого.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-