Українські бійці не дають ворогу прорвати оборону і утримують позиції на лівобережжі Дніпра - Гуменюк

Українські бійці не дають ворогу прорвати оборону і утримують позиції на лівобережжі Дніпра - Гуменюк

Укрінформ
На лівому березі Херсонської області українські військові продовжують утримувати позиції.

Про це у ефірі телемарафону «Єдині новини» заявила речниця обʼєднаного координаційного пресцентру Сил оборони півдня Наталія Гуменюк, передає кореспондент Укрінформу.

Як зазначила Гуменюк, незважаючи на спроби РФ час від часу робити штурмові проходи і перевіряти на міцність українську оборону, позиції було утримано.

За її словами, підрозділи РФ, які перебувають на території України, дуже різноманітні, й інколи між ними виникають сутички. Але час від часу між ними виникають змагання щодо того, хто буде результативнішим на фронті в Україні.

Читайте також: В ОК «Південь» пояснили значні руйнування після атаки дронів по Одещині

«У них внутрішній розбрат, дуже очевидний і у радіоперехопленнях, і в загальній поведінці, яку ми можемо спостерігати за допомогою аеророзвідки. Бачимо, що злагодження у підрозділах ворога немає. Але час від часу в них є змагання за те, хто буде результативнішим на своєму відрізку відповідальності. І в такому випадку вони змагаються по результативності саме штурмових дій», - сказала вона.

Гуменюк запевнила, що в цьому питанні українські підрозділи не дають їм шансу.

Як повідомлялося, Гуменюк заявила, що робота українських військових на лівобережжі Херсонської області є непростою, але вона просувається.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-