Путін заявив, що у війні з Україною задіяні 617 тисяч військових РФ

Путін заявив, що у війні з Україною задіяні 617 тисяч військових РФ

Укрінформ
Російський президент Володимир Путін заявив, що на лінії зіткнення у війні з Україною зараз перебувають 617 тисяч російських військових.

Про це передає Укрінформ із посиланням на ютуб-трансляцію «прямої лінії», об’єднаної зі щорічною підсумковою пресконференцією Путіна.

«Протяжність лінії зіткнення (у війні з Україною - ред.) - понад дві тисячі кілометрів. У зоні бойових дій перебувають 617 тисяч осіб, угруповання - 617 тисяч», - сказав Путін.

Читайте також: Путін має намір призвати ще 170 тисяч «гарматного м’яса для війни» - Британія в ООН

Сьогодні раніше президент країни-агресора заявив, що в рамках часткової мобілізації в Росії було призвано 300 тисяч осіб, 244 тисячі з них нібито зараз перебувають у зоні бойових дій, 41 тисячу звільнено у зв'язку з досягненням граничного віку, за станом здоров’я тощо.

Також під час «прямої лінії», об’єднаної із щорічною підсумковою пресконференцією, Путін сказав, що в РФ не планують оголошувати другу хвилю мобілізації, оскільки в цьому нібито немає потреби.

Читайте також: Путін поскаржився на неувагу європейських лідерів і запросив їх на зустрічі

Як повідомляв Укрінформ, американська розвідка оцінила втрати Росії на війні в Україні у 315 тисяч убитих та поранених російських солдатів, що становить майже 90% особового складу, який РФ мала на початку вторгнення.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-