Армія РФ двічі обстріляла з важкої артилерії Нікополь, поранена жінка

Армія РФ двічі обстріляла з важкої артилерії Нікополь, поранена жінка

Фото
Укрінформ
Російська армія обстрілювала Нікополь з важкої артилерії, а також із застосуванням дронів-камікадзе, у місті поранено літню жінку.

Про це у Фейсбуці повідомив начальник Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак, передає Укрінформ.

“Вдень ворог скерував дрон-камікадзе на Нікополь. Та двічі обстріляв місто з важкої артилерії. 70-річна жінка дістала осколкове поранення. Їй надали медичну допомогу, лікується вдома”, - зазначив Лисак.

За його словами, внаслідок обстрілів пошкоджені база відпочинку, адмінбудівля, дитячий садок, два приватні підприємства, нежитлове приміщення, близько п'яти багатоповерхівок, господарська споруда і автомобіль.

Начальник ОВА також зазначив, що через хакерську атаку на оператора зв'язку “Київстар” прийнято рішення про розсилку жителям області екстрених повідомлень від ДСНС.

“Їх відсьогодні отримують мешканці регіону. Це необхідно, бо через хакерську атаку на Київстар не у всіх громадах області є можливість увімкнути сирену. Ми не можемо нехтувати безпекою людей. Тож прийняли рішення про дублюючі оповіщення”, - сказав Лисак.

Читайте також: Армія РФ за добу атакувала 12 областей України - зведення ОВА

Як повідомлялося, 12 грудня у оператора зв’язку Київстар стався масштабний збій, у багатьох абонентів були відсутні мобільний зв'язок та інтернет. У Дніпрі через хакерську атаку на Київстар не працювала система центрального оповіщення.

Фото: Фейсбук Сергій Лисак

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-