ППО збила всі вісім балістичних ракет і 18 «Шахедів», якими ворог уночі атакував Україну

ППО збила всі вісім балістичних ракет і 18 «Шахедів», якими ворог уночі атакував Україну

Укрінформ
Цієї ночі російські війська запустили по території України вісім балістичних ракет і 18 безпілотників типу «Шахед». Сили ППО знищили всі повітряні цілі.

Про це Повітряні сили ЗСУ повідомляють у Телеграмі, передає Укрінформ.

«У ніч на 11 грудня 2023 року окупанти атакували Україну безпілотниками типу «Shahed» із окупованого Криму, райони пусків – Чауда, Бельбек. Усього зафіксовано пуски 18 ударних БпЛА «Shahed-136/131», - ідеться в дописі.

Як зазначається, усі ворожі безпілотники були знищені протиповітряною обороною в зоні відповідальності повітряного командування «Південь». Більшість – на Миколаївщині. Успішно відпрацювали зенітні ракетні підрозділи та мобільні вогневі групи Повітряних Сил та Сил оборони України.

Як згодом уточнили у Військово-Морських силах України, на Миколаївщині під час нічної атаки окупантів було збито 5 дронів-камікадзе "Shahed-136".

Близько 4 ранку 11 грудня російські окупанти вдарили по Київщині вісьмома балістичними ракетами. Удар було завдано з північного напрямку, попередньо – з Брянської області РФ.

Читайте також: У столиці працювала ППО - КМВА

«Усі вісім цілей було знищено зенітними ракетними підрозділами повітряного командування «Центр», - наголосили в ПС ЗСУ.

Як повідомлялося, цієї ночі у столиці було чути серію вибухів, Повітряні сили ЗСУ попередили про ракетну небезпеку для Київської області.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-