Зеленський відзначив військових за мужність при виконанні завдань

Зеленський відзначив військових за мужність при виконанні завдань

Відео
Укрінформ
Президент України Володимир Зеленський відзначив військовослужбовців різних підрозділів, подякував за вдалу роботу та мужність при виконанні завдань.

Про це глава держави зазначив у вечірньому відеозверненні, передає Укрінформ.

«Наша особиста вдячність тим, хто найбільше проявив себе в боях заради України, заради незалежності», - сказав він.

Відео: ОП

Зеленський відзначив солдата Тараса Давидюка, розвідника 130-го окремого розвідувального батальйона та подякував за сміливість і справжнє лідерство в бою.

«Солдат Олександр Котурбас, наша славетна 55-та окрема артилерійська бригада. Дякую за стійкість, влучність і знищення окупантів», - додав Президент.

Він також подякував за силу солдату Андрію Григорʼєву і старшому солдату Віталію Красовському із 47-ї окремої механізованої бригади, які неодноразово відбивали штурми противника, проводили евакуацію поранених із поля бою, знищували піхоту противника.

Зокрема, Зеленський подякував сержанту Миколі Шугайлу, із 704-го полку радіаційного, хімічного, біологічного захисту, за хоробрість під час відбиття штурмів та за волю боротись.

Також було відзначено ще двох воїнів 93-ї окремої механізованої бригади «Холодний Яр»: солдата Андрія Яцковця і молодшого сержанта Олександра Гакова за рішучість у українських штурмових діях.

«Усі, хто дає Україні результат, усі, хто знайшов своє місце в загальнодержавній справі, усі, хто допомагає та дбає про Україну, – усім слава! Усім вдячність. Усім шана», - акцентував Президент.

Він підкреслив, що важливо – щоб кожен залишався відданим спільній справі.

Читайте також: Президент нагородив військових, які ведуть наступальні операції на півдні

«Це важливо – щоб кожен тиждень можна було сказати: «Я додав щось своє до спільного захисту». Це важливо – щоб дії, конкретні дії мільйонів українців й українок кожного дня, кожного тижня ще більше зміцнювали українську силу. Разом усе здолаємо», - резюмував глава Української держави.

Як повідомляв Укрінформ, Сили оборони України протягом доби відбили 54 атаки російських військ на Куп’янському, Лиманському, Бахмутському, Авдіївському та Мар’їнському напрямках.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-