Зеленський зустрівся з воїнами, які ведуть наступальні операції на Херсонщині

Зеленський зустрівся з воїнами, які ведуть наступальні операції на Херсонщині

Фото, відео
Укрінформ
Президент України Володимир Зеленський провів нараду з військовими щодо захисту півдня країни.

Про це під час відеозвернення сказав Президент України Володимир Зеленський, передає Укрінформ.

"Я провів дуже змістовну, детальну нараду з військовими. Щодо роботи саме на півдні. Обговорили, що необхідно. Погодили цілі. Чітко бачимо й пріоритети в комунікації з партнерами щодо постачання", - сказав глава держави.

Відео: ОПУ

Як повідомили в Офісі Президента, Володимир Зеленський заслухав доповіді командувача оперативно-стратегічного угруповання військ (ОСУВ) «Одеса» Андрія Гнатова, командувача морської піхоти Військово-Морських сил ЗСУ Юрія Содоля та поспілкувався з командирами бригад морської піхоти й ТрО, які виконують бойові завдання на Херсонському напрямку.

 

Відео: ОПУ

Було обговорено оперативну ситуацію на лівому березі Херсонщини, перебіг бойових дій, подальші плани українських оборонців і їхні першочергові потреби. Зокрема, йшлося про додаткове забезпечення дронами та посилення фронтової ППО.

Читайте також: Зеленський відвідав центр допомоги переселенцям в Одесі

Президент нагородив військових, які ведуть наступальні операції на півдні / Фото: ОП

За особисту мужність, самовіддані дії, виявлені в захисті державного суверенітету й територіальної цілісності України, глава держави вручив військовослужбовцям відзнаки Президента України «Хрест бойових заслуг», а також ордени Богдана Хмельницького ІІІ ступеня та «За заслуги» ІІІ ступеня. З огляду на безпекову ситуацію Володимир Зеленський передав частину нагород командирам військових підрозділів для вручення за місцем служби.

Як повідомляв Укрінформ, під час робочої поїздки на Херсонщину Президент України заслухав доповідь щодо будівництва укриттів.

Фото: ОП

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-