Зеленський відвідав центр допомоги переселенцям в Одесі

Зеленський відвідав центр допомоги переселенцям в Одесі

Фото, відео
Укрінформ
Президент Володимир Зеленський під час робочої поїздки в Одеську область відвідав обласний центр соціально-психологічної допомоги, де проживають внутрішньо переміщені громадяни.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє пресслужба Офісу Президента.

Відео: Офіційний канал Президента України

Зеленський ознайомився з умовами проживання внутрішньо переміщених громадян із Харківщини, Херсонщини, Донеччини, Луганщини та Дніпропетровщини, а також українців, яких евакуйовано із сектора Гази.

Президент поцікавився розв’язанням поточних проблем мешканців центру. Зокрема, йшлося про працевлаштування, побутові питання, оформлення соціальної допомоги та здобуття освіти.

«Всі питання, які виникають у людей, котрі перебувають у цьому центрі, були розв’язані. Сьогодні, в умовах воєнного часу, це дуже важливо», - заявив Зеленський.

Читайте також: Зеленський на Одещині заслухав доповіді військових про захист регіону

Начальник Одеської обласної військової адміністрації Олег Кіпер поінформував главу держави про плани щодо покращення умов проживання в центрі.

Зокрема, йшлося про продовження робіт із ремонту будівлі, утеплення фасаду, збільшення електричної потужності та подальшу реконструкцію приміщень задля розміщення людей.

«Нині в обласному центрі соціально-психологічної допомоги перебувають 69 громадян, 17 із яких – діти», - сказано в повідомленні.

Робоча поїздка Президента до Одеської області / Фото: ОП

Читайте також: Уряд змінив порядок обліку переселенців та надання їм допомоги - кого це стосується

Як повідомляв Укрінформ, Зеленський в Одеській області заслухав доповіді військових щодо захисту регіону.

Фото: ОП

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-