На Таврійському напрямку ворог збільшив кількість штурмів та авіаударів - Сили оборони

На Таврійському напрямку ворог збільшив кількість штурмів та авіаударів - Сили оборони

Укрінформ
Російські загарбники минулої доби збільшили кількість штурмових дій та авіаударів на Таврійському напрямку.

Про це повідомив речник Об’єднаного пресцентру Сил оборони Таврійського напрямку Олександр Штупун в ефірі телемарафону “Єдині новини”, передає кореспондент Укрінформу.

«По-максимуму намагається працювати і наша ППО, і ведеться контрбатарейна боротьба, ну і ми закликаємо людей ховатися, тому що, на жаль, проти артилерії, якщо вона вже летить, то іншого виходу немає», - сказав Штупун, розповідаючи про ситуацію на Таврійському напрямку.

Читайте також: На фронті - 58 бойових зіткнень, Сили оборони відбили атаки на п'яти напрямках

Також він зауважив, що «досить важко боротися з ворожою авіацією, особливо, коли вони кидають керовані авіаційні бомби здалеку».

«Так, вчора російські окупанти різко збільшили кількість як штурмових дій, так і авіаударів. Якщо позавчора авіація зовсім не застосовувалася в зоні відповідальності ОСУВ «Таврія», то вчора зафіксовано 29 авіаударів. Сьогодні також уже понад десяток їх. В основному ворог скидає керовані авіабомби з літаків Су-35», - розповів речник Об’єднаного пресцентру Сил оборони Таврійського напрямку.

Читайте також: Росіяни кинули колони на Авдіївку - наступ провалився, ворог втратив до 80% техніки

Як повідомлялося, раніше Штупун поінформував, що в районі Авдіївки російські війська кинули в наступ декілька механізованих колон з броньованою технікою. Однак наступ не вдався, загарбники втратили майже 80% техніки.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-