На Бахмутському напрямку росіяни не припиняють атаки - тиснуть на позиції під Кліщіївкою

На Бахмутському напрямку росіяни не припиняють атаки - тиснуть на позиції під Кліщіївкою

Укрінформ
На Бахмутському напрямку росіяни не припиняють атакувати українських військових.

Про це розповів 24 Каналу начальник служби зв'язків із громадськістю Сухопутних військ ЗСУ Володимир Фітьо, передає Укрінформ.

"На Бахмутському напрямку окупанти не припиняють атакувати українських військових. Росіяни хочуть витіснити захисників з позицій поблизу Кліщіївки. ЗСУ відбили 5 атак біля Кліщіївки та Південного Донецької області", - сказав речник.

Читайте також: Росіяни кинули колони на Авдіївку - наступ провалився, ворог втратив до 80% техніки

Він зазначив, що українські захисники також відбили 5 ворожих атак на Куп'янсько–Лиманському напрямку. Російські загарбники застосували 28 дронів, здійснили 439 обстрілів. Своєю чергою, ЗСУ ліквідували 122 окупантів та 16 зразків техніки.

На Куп'янсько-Лиманському напрямку ворог застосовував авіацію, водночас на Бахмутському напрямку її не використовував. Ситуація динамічна, успіхів росіяни не мають.

Читайте також: На Бахмутському напрямку ворог зібрав резерви і вже два тижні атакує - Сили оборони

За словами Фітьо, для окупантів в пріоритеті Куп'янськ. Противник хоче захопити місто, аби продемонструвати хоч якусь перемогу. Оскільки в Росії незабаром відбудуться президентські вибори, а населенню потрібно ж пояснити, куди зникло понад 320 тисяч окупантів, які буцім відправилися на "СВО".

Як повідомляв Укрінформ, на Бахмутському напрямку прикордонники знищили ворожий дрон-камікадзе.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-