Ворог активно застосовує ДРГ на Сумщині - прикордонники

Ворог активно застосовує ДРГ на Сумщині - прикордонники

Укрінформ
За останній час ворог активно застосовує диверсійно-розвідувальні групи на Сумському напрямку.

Про це повідомив в ефірі телемарафону “Єдині новини” прессекретар Державної прикордонної служби України Андрій Демченко, передає Укрінформ.

“Ворог активно застосовує диверсійно-розвідувальні групи по Сумському напрямку. Раніше ДРГ фіксувалися і по Чернігівщині, і по Харківщині, але за останній час саме Сумщина приваблива для ворога, щоб використовувати диверсантів”, - сказав Демченко.

Він підкреслив, що в України є протидиверсійні резерви, пости спостереження, фортифікаційні укріплення, моніторинг кордону та прикордоння за допомогою безпілотників, щоб вчасно виявляти ДРГ.

“Як тільки наші захисники фіксують диверсійно-розвідувальні групи, по них відразу відкривається вогонь, і вони в подальшому відходять за лінію державного кордону. Наші хлопці чітко розуміють загрозу, яка йде з території Росії, тому вони завжди напоготові”, - наголосив прессекретар Державної прикордонної служби.

Читайте також: Ворог не зміг розгорнути ДРГ на початку війни, бо спрацювали жорсткі методи - Буданов

Як повідомляв Укрінформ, ворожі диверсійно-розвідувальні групи по 9-10 разів на місяць здійснюють спроби заходити на територію прикордонних із Росією районів Чернігівської та Сумської областей.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-