Командування ВМС і ексочільник Сил спецоперацій США обговорили потреби українського флоту

Командування ВМС і ексочільник Сил спецоперацій США обговорили потреби українського флоту

Фото
Укрінформ
Командування українських Військово-морських сил і колишній очільник Сил спеціальних операцій США адмірал запасу Уільям МакРейвен обговорили потреби українського флоту.

Як передає Укрінформ, про це Військово-морські сили Збройних сил України повідомляють у Фейсбуці.

"Зустріч з легендарною особистістю, ветераном американських Сил спеціальних операцій США адміралом запасу Уільямом МакРейвеном відбулася у дружній обстановці та включала в себе лекцію для майбутніх офіцерів Збройних сил України, що, безумовно, стало для них важливою подією, яка запам’ятається на все життя", - йдеться у повідомленні.

За словами віцеадмірала Олексія Неїжпапи, виховання лідерських якостей і відповідальності у майбутніх офіцерів є ключовим в їх формуванні як майбутніх командирів.

Командувач українських ВМС подякував представникам американської делегації за увагу та інтерес до українського флоту. Також слова вдячності були адресовані американському народові за постійну підтримку України у її боротьбі проти російської агресії. Керівник національних ВМС наголосив, що в умовах війни з Російською Федерацією, підтримка країн-партнерів для України є критично важливою.

Читайте також: Буданов зустрівся з екскомандувачем Сил спецоперацій США - говорили про ситуацію на фронті

У ході зустрічі іноземна делегація взяла участь у брифінгу щодо безпекової ситуації, також відвідала навчальні заклади Військово-морських сил, де гості ознайомилися з їхньою роботою. Окрім того, учасники зустрічі обговорили потреби українського флоту для підтримки подальшого сталого розвитку і набуття високого рівня спроможностей.

Як повідомляв Укрінформ, у ВМС пояснили, що довготривала пауза у застосуванні російськими військами крилатих ракетпов’язана з проблемами логістики, передислокацією ракетоносіїв та самих ракет.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-