Буданов зустрівся з екскомандувачем Сил спецоперацій США - говорили про ситуацію на фронті

Буданов зустрівся з екскомандувачем Сил спецоперацій США - говорили про ситуацію на фронті

Фото
Укрінформ
Начальник Головного управління розвідки Міністерства оборони України генерал-лейтенант Кирило Буданов обговорив із колишнім командувачем Сил спеціальних операцій США адміралом Уільямом МакРейвеном ситуацію на фронті.

Як передає Укрінформ, про це Буданов повідомив у Фейсбуці.

«Під час зустрічі обговорили ситуацію на нинішньому етапі російсько-української війни, а також обмінялись думками щодо стану і перспектив регіональної та світової безпеки», - йдеться у повідомленні.

За словами Буданова, МакРейвен висловив глибоку підтримку Україні та українському народу у прагненні звільнити тимчасово окуповані українські землі від російських загарбників.

Очільник ГУР нагадав, що адмірал МакРейвен ― досвідчений і мудрий воєначальник, який брав участь у війнах в Іраку, Афганістані та Перській затоці. Йому належить ключова роль у плануванні та реалізації багатьох видатних спецоперацій США, зокрема ― місії з кодовою назвою «Спис Нептуна» (2011), коли був ліквідований Осама бен Ладен.

Читайте також: Буданов пояснив, чому перебуває у зонах бойових дій разом із бійцями ГУР

«МакРейвен ― автор низки книг про теорію і практику спеціальних операцій, про свій досвід в американській армії, про лідерство та самодисципліну. Його книга «Застеляйте ліжко. Дрібниці, які можуть змінити ваше життя... і, можливо, світ» стала бестселлером The New York Times та перекладена низкою мов, зокрема й українською», - зазначив Буданов.

Як повідомляв Укрінформ, командування українських Військово-морських сил і колишній очільник Сил спеціальних операцій США адмірал запасу Уільям МакРейвен обговорили потреби українського флоту.

Фото: Кирило Буданов / Фейсбук

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-