Україна посилює атаки на військові об’єкти росіян на окупованих територіях й у Росії - ISW

Україна посилює атаки на військові об’єкти росіян на окупованих територіях й у Росії - ISW

Укрінформ
Україна посилює атаки на місця дислокації російських військових, об’єкти їх матеріально-технічного забезпечення та інші важливі обєкти в тилових районах окупованої України й на території РФ.

Про це у звіті повідомляє вашингтонський Інститут вивчення війни (ISW), передає Укрінформ.

В ISW, зокрема, відзначили повідомлення Головного управління воєнної розвідки України (ГУР) від 12 листопада про те, що напередодні українські партизани атакували російський військовий штаб в окупованому Мелітополі Запорізької області, в результаті загинули щонайменше троє офіцерів ФСБ РФ та Росгвардії.

Американські фахівці привертають увагу до того, що заява ГУР від 12 листопада відбулася після нападу українських партизанів на колишнього керівника «народної міліції ЛНР» 8 листопада, ударів по російській військовій базі в окупованому Скадовську Херсонській області й кораблях Чорноморського флоту РФ у Криму 9 листопада та після трьох ударів з тилу і партизанських атак в Росії (Російського добровольчого корпусу – ред.) 11 листопада.

До того ж, від літа українські війська проводять ударну кампанію по російських військових цілях в окупованому Криму.

Читайте також: Командування РФ матиме значні труднощі через дії ЗСУ на лівому березі Херсонщини - ISW

«Україна, схоже, посилює атаки на російську армію, об’єкти її матеріально-технічного забезпечення та інші важливі активи у тилових районах окупованої України та на території РФ», - підсумували в ISW.

Як повідомляв Укрінформ, у попередньому огляді Інститут вивчення війни йшлося про те, що російська армія все більше покладається на фронтові атаки, використовуючи піхоту через брак кваліфікованого персоналу та масові втрати військової техніки.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-