В Одесі триває робота ППО - Гуменюк

В Одесі триває робота ППО - Гуменюк

Укрінформ
Російські війська продовжують завдавати ударів по Одещині, в регіоні працюють сили протиповітряної оборони.

Як передає Укрінформ, про це в ефірі телемарафону «Єдині новини» сказала керівник об’єднаного пресцентру Оперативного командування "Південь" Наталія Гуменюк.

"Ворог знову вдався до атаки по південних регіонах, зокрема, зараз відбувається робота ППО безпосередньо в Одесі. Тому я закликаю всіх бути максимально обережними, знаходитись в укриттях, хоча б скористатись правилом двох стін, не наражати себе на небезпеку і не заважати роботі ППО", - заявила вона.

Гуменюк додала, що сьогодні вдень росіяни активізували тактичну авіацію по всьому південно-східному регіону.

Читайте також: В Одесі пролунав вибух

«Ворог намагався влучити в інфраструктурний об’єкт, де зруйнував адмінбудівлю, є поранені. Але те, що одночасно було спрямовано й по Дніпропетровщині, там крилата ракета Х-59 була знищена силами ППО. Тому ми в принципі передбачали, що імовірно будуть продовження і зараз фактично так і відбувається. Є інформація про запуски й ударних безпілотників типу «Шахед» з Кримського мису Чауда, і це означає, що тривоги ще будуть лунати», - зазначила Гуменюк.

Як повідомляв Укрінформ, в Одеській області було зафіксовано влучання російської ракети в інфраструктурний об'єкт, постраждали три людини.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-