У ЗСУ назвали мету наступу російських військ на Куп’янськ

У ЗСУ назвали мету наступу російських військ на Куп’янськ

Укрінформ
Куп’янський напрямок залишається одним із найгарячіших, російські загарбники продовжують наступати, проте стратегічних успіхів досі не мають.

Як передає Укрінформ, про це повідомив начальник служби зв’язків із громадськістю командування Сухопутних військ Збройних сил України Володимир Фітьо в ефірі Радіо Свобода.

«Противник продовжує свої наступальні дії. Мета – це повторне оточення та взяття міста Куп’янськ, яке вже було окупованим. Це важливий логістичний центр, через який здійснювалось постачання бойових комплектів та провіанту для окупаційної армії», – зазначив Фітьо.

За його словами, лише протягом 2 листопада на цьому напрямку фронту відбулися вісім бойових зіткнень. Російська армія почала активніше застосовувати техніку, зокрема танки й броньовані бойові машини.

Читайте також: Ворог безуспішно наступав на п’яти напрямках, за добу - 53 зіткнення

«Бойові дії відбувалися поблизу Іванівки та Синьківки Харківської області. Нам вдалося знищити 30 зразків військової техніки, з них – 7 танків та 9 броньованих бойових машин», – зауважив речник.

Як повідомляв Укрінформ, протягом останньої доби російські військові безуспішно наступали на Куп’янському, Бахмутському, Авдіївському, Мар’їнському та Запорізькому напрямках.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-