Зеленський відреагував на нічні обстріли РФ: Будемо потужно відповідати ворогу

Зеленський відреагував на нічні обстріли РФ: Будемо потужно відповідати ворогу

Укрінформ
Президент Володимир Зеленський відреагував на російський обстріл території України в ніч на 3 листопада.

Глава Української держави у Телеграмі поінформував, що цієї ночі Російська Федерація запустила близько сорока "Шахедів", більше половини яких було збито Повітряними силами ЗСУ, передає Укрінформ.

"Наша авіація, зенітники, мобільні вогневі групи – дякую вам, воїни, за кожне збиття! Захисники неба працювали результативно на території десяти областей – Харківської, Запорізької, Херсонської, Миколаївської, Одеської, Київської, Кіровоградської, Вінницької, Хмельницької, Львівської. Дякую всім за уважність! На жаль, були і влучання. Попередньо – без жертв. Наслідки ліквідовуються. Харків… Львівщина, Франківщина", – зазначив Зеленський.

Він наголосив, що Україна посилює ППО і мобільні вогневі групи.

"Усвідомлюємо, що з наближенням зими російські терористи будуть намагатись завдавати більше шкоди. Будемо відповідати ворогу. Потужно! Слава Україні!", – додав Президент України.

Читайте також: На Львівщині є п’ять влучань «Шахедів» в обʼєкт критичної інфраструктури

Як повідомляв Укрінформ, у ніч на 3 листопада Росія вдарила по Україні 38 ударними БпЛА типу “Shahed-136/131” та керованою авіаційною ракетою. Силами та засобами протиповітряної оборони знищені 24 ударних БпЛА та одна ракета Х-59.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-