Представник Генштабу - про виробництво боєприпасів: Певних видів забезпечуємо до 50%

Представник Генштабу - про виробництво боєприпасів: Певних видів забезпечуємо до 50%

Укрінформ
Наразі український військово-промисловий комплекс забезпечує орієнтовно 20%, за деякими параметрами – до 50% виробництва певних видів боєприпасів.

Про це начальник Головного управління ракетних військ і артилерії та безпілотних систем Генерального штабу Збройних сил України, бригадний генерал Сергій Баранов розповів в інтерв‘ю онлайн-проєкту KYIV NOT KIEV, відповідаючи на запитання Укрінформу.

Він зазначив, що Україна розробила Концепцію переозброєння ракетних військ і артилерії. "Ми відмовляємося від 152-го калібру і переходимо на 155-й калібр", – уточнив Баранов.

У цьому контексті бригадний генерал підкреслив, що Міністерство оборони України і командуванням Сил логістики ЗСУ дуже багато зробили для виробництва боєприпасів або їх відновлення.

Читайте також: Данілов: Україна збільшить виробництво боєприпасів, скоро ми це побачимо

"Наразі ми забезпечуємо десь 20%, а за деякими параметрами навіть більше – до 50% виробництва певних видів боєприпасів. Ну і міномети також виробляються. Тому, нарощуємо виробництво", зауважив начальник Головного управління ракетних військ і артилерії та безпілотних систем Генштабу ЗСУ.

Читайте також: У Генштабі розповіли про ракетну програму і виробництво далекобійної зброї

Як повідомляв Укрінформ, міністр з питань стратегічних галузей промисловості Олександр Камишін заявляв, що в найближчі пів року українське виробництво у військово-промисловому комплексі зросте в рази.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-