Замовити пресконференцію в Укрінформі

реклама

Пораненим рашистам не вистачає лікарень у Донецьку

Пораненим рашистам не вистачає лікарень у Донецьку

Блоги
Укрінформ
На скарги простих людей окупанти не звертають уваги

За інформацією донеччан, через величезну кількість поранених російських солдатів, які надходять з-під Авдіївки та інших ділянок біля Донецька, так званому міністерству охорони здоров’я «днр» дано команду «ущільнити» наявні лікарні та перепрофілювати низку відділень для стаціонарного лікування поранених. Ущільнити – це означає прибрати в інше місце всіх спеціалістів, а в приміщеннях обладнати палати для лікування російських солдатів.

Насамперед це торкнулося лікарень у Пролетарському, Будьонівському та Калінінському районах, які вважають відносно благополучними відповідно до кількості обстрілів. Для цього майже повністю задіяні лікарня «Швидкої допомоги», «Наркологічний диспансер» та «Психіатрична лікарня» у Будьонівському районі, 9-та і 11-та лікарні Пролетарського району, пише Вольнодумец.

У колишньому «Обласному онкологічному диспансері» давно лікують поранених російських солдатів і лише на двох поверхах – цивільних, які є живим щитом для російських окупантів.

Та сама картина у найбільшій структурі ДОКТМО (лікарні ім. Калініна). Все зайнято пораненими російськими солдатами, але для прикриття є відділення для цивільних. А в «Лечсанупре», що поруч, тепер обслуговують «окупаційну владу і військову верхівку». Все, як у Росії, – «по-справедливості!»

Колишня лікарня для залізничників, розташована у центрі Донецька, ще у 2014 році стала «Першим республіканським шпиталем» для бойовиків. Хоча у будівлі поліклініки приймають населення.

Тепер настала черга і «Обласної центральної клінічної лікарні» у Ленінському районі. З будівлі ОЦКЛ виселили дитячу та дорослу поліклініки, всіх вузьких спеціалістів. ОЦКЛ стає госпіталем для російських загарбників.

На скарги людей, що їм тепер доведеться їздити до сімейного та дитячого лікаря (а також усім спеціалістам) у 6-ту чи 7-му лікарні, де будуть величезні черги, окупанти не звертають уваги.

А як же «люди Бамбаса», яких 9 років «дамбіли» та за яких так переживала російська пропаганда? Та вони нікому не потрібні! Все для «визволителів!»

Це за України на Донбасі проживали особливі люди – трудівники: роботяги-шахтарі, металурги, хіміки, будівельники, залізничники, лікарі та вчителі. На утримання шахт, заводів та інфраструктури Донбасу Україна постійно виділяла величезні дотації! А тепер там «особливий народ» – російський окупант, який навіть погано говорить по-російськи! Хіба цього хотів Донбас?

Інформспротив

* Точка зору автора може не збігатися з позицією агентства
Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-