На Таврійському напрямку за добу ліквідували понад 500 загарбників, ще троє - здалися в полон

На Таврійському напрямку за добу ліквідували понад 500 загарбників, ще троє - здалися в полон

Укрінформ
На Таврійському напрямку минулої доби Сили оборони знищили майже пів сотні ворожої техніки та ліквідували понад 500 російських військових.

Про це в ефірі телемарафону “Єдині новини” повідомив речник Сил оборони Таврійського напрямку Олександр Штупун, передає Укрінформ.

"Загальні втрати ворога в операційній зоні ОСУВ "Таврія" за минулу добу становили 527 осіб. Три окупанти здалися в полон. Знищено 49 одиниць військової техніки, зокрема 5 танків, 6 бойових броньованих машин, 4 артсистеми та 23 БПЛА різного типу. Окрім цього, злетіли в повітря 4 склади з боєприпасами ворога", — зазначив Штупун.

За його словами, українські оборонці відбили понад 10 ворожих атак у районах Авдіївки, Новокалинового, Опитного й Первомайського. 20 штурмів у районах Мар’їнки й Новомихайлівки також завершилися для окупантів втратами, противник відійшов. На Шахтарському напрямку наші воїни відбили атаку загарбників південніше Вугледара, а на Запорізькому ворог 5 разів безуспішно намагався відновити втрачене положення в районі Роботиного.

Читайте також: Сили оборони ліквідували ще 860 загарбників, 15 танків та літак ворога

Як повідомляв Укрінформ, на Таврійському напрямку Сили оборони України збили у жовтні шість штурмових літаків Су-25.

Фото з відкритих джерел

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-