Ворог удвічі зменшив кількість обстрілів і застосовував менше дронів на Куп’янському напрямку

Ворог удвічі зменшив кількість обстрілів і застосовував менше дронів на Куп’янському напрямку

Укрінформ
Ворог удвічі зменшив кількість обстрілів і застосовував менше дронів на Куп’янському напрямку через погодні умови.

Про це розповів начальник служби зв’язків з громадськістю Командування Сухопутних військ ЗСУ підполковник Володимир Фітьо, передає Укрінформ із посиланням на АрміяІнформ.

"Падав дощ, тому ворог застосовував менше дронів-камікадзе. Десь удвічі зменшилася і кількість обстрілів. Зокрема, було зафіксовано 245 обстрілів, з яких 15 — артилерійських, 33 — мінометних. Відбулося п'ять бойових зіткнень. На цьому напрямку українські захисники знищили 78 окупантів, а також склад боєприпасів", - сказав він.

Офіцер зауважив, що на Лиманському напрямку противник здійснював перегрупування, а по позиціях ЗСУ застосовував артилерію.

На Бахмутському напрямку відбулося 20 бойових зіткнень та зафіксовано 376 обстрілів позицій українських захисників. З них, зокрема, 88 артилерійських та 212 мінометних. На даному напрямку Сили оборони знищили 86 окупантів, одного окупанта взяли в полон. Крім того, знищено шість одиниць військової техніки.

Читайте також: На Куп’янському напрямку прикордонники дроном-камікадзе знищили ворожу станцію РЕБ

"На Бахмутському напрямку підрозділи українських захисників перебувають в активній обороні, тому при нагоді переходять у наступ та покращують свої тактичні положення", - сказав Фітьо.

Як повідомляв Укрінформ, Сили оборони України з 24 лютого 2022 року по 27 жовтня 2023-го ліквідували близько 297 680 російських загарбників, 560 з них – за останню добу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-