Артилерія, танки, ППО: Наєв розповів про західне озброєння, яким Україна б’є ворога

Артилерія, танки, ППО: Наєв розповів про західне озброєння, яким Україна б’є ворога

Відео
Укрінформ
Командувач Об’єднаних сил ЗСУ Сергій Наєв заявив, що українське військо єднається з країнами-партнерами у спосіб передачі тих технологій, того сучасного озброєння, яким українці б’ють ворога.

Про це він написав у Фейсбуці, передає Укрінформ.

“Ми єднаємося з нашими друзями – країнами-партнерами у спосіб передачі нам тих технологій, того сучасного озброєння, яким ми б'ємо ворога”, - зазначив Наєв.

Що стосується технологій, то, за словами командувача Об’єднаних сил, системи протиповітряної оборони, які передані Україні, мають дуже високу ефективність щодо своєчасного виявлення супроводження і знищення засобів повітряного нападу. Це і IRIS-T, і Patriot, і Avenger, та багато інших систем зенітно-ракетних комплексів.

Читайте також: У Північній операційній зоні триває підготовка нових мобільних груп ППО - Наєв

Артилерія має дуже хорошу точність, дальність по стрільбі та ефективно може використовуватися для коригування вогню з різних типів засобів коригування, наголосив Наєв. Це, зокрема, польські "Краби", "три сімки", Paladin та ще багато інших артилерійських систем.

Він додав, що німецькі танки Leopard, танки інших країн, які були передані Україні, а також різні бронемашини, є сучасними, технологічними, модернізованими. “Є саме тим, що допомагає відчувати впевненість в кожному воїні на полі бою. Це дуже вагомий аспект, коли зустрічаєшся з ворогом віч-на-віч або коли бачиш в окулярі засіб повітряного нападу”, - підкреслив Наєв.

Читайте також: Через білоруські полігони й навчальні центри пройшли близько 24 тисяч росіян - Наєв

Як повідомляв Укрінформ, Німеччина готує зимовий пакет допомоги Україні на €1,4 мільярда, що включатиме, зокрема, системи ППО Patriot, IRIS-T6, Gepard тощо.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-