ЗСУ успішно виснажують російські резерви - ISW

ЗСУ успішно виснажують російські резерви - ISW

Укрінформ
Українські війська в триваючих наступальних операціях успішно та асиметрично виснажують російські резерви, водночас максимально зберігаючи власні.

Про це у звіті повідомляє Інститут вивчення війни (ISW), передає Укрінформ.

Експерти Інституту зауважили, що російській армії бракує високоякісних резервів. З цієї причини їм важко створювати, тренувати та правильно розгортати наявні війська для здійснення ефективної оборони на лінії фронту та проведення наступальних операцій.

Натомість армія РФ покладається переважно на бокові розгортання військ тактичного рівня, зазначили у ISW.

Раніше в Інституті зазначали, що ЗСУ вступали у зіткнення із російськими військами, завдаючи їм ударів на багатьох критичних ділянках лінії фронту.

Читайте також: Атаки російських військ у районі Авдіївки не досягли успіху - ISW

Аналітик Королівського інституту об’єднаних служб Джек Уолтінг у четвер теж зауважив, що поки українська армія спроможна продовжувати завдавати високих втрат силам РФ, «стає можливим придушити здатність Росії навчати достатню кількість нових військ відповідно до необхідних стандартів для ведення ефективних наступальних дій».

Як повідомляв Укрінформ, РФ висловили велику стурбованість тим, що підрозділи двох бригад морської піхоти України 17-18 жовтня могли перетнути Дніпро та висадитися на лівому березі Херсонщини.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-