Залужний приїхав до бійців, які захищають Авдіївку

Залужний приїхав до бійців, які захищають Авдіївку

Відео
Укрінформ
Головнокомандувач Збройних сил України Валерій Залужний наголосив, що на війні немає простих ділянок фронту, а є тільки ті, де складніше.

Про це ідеться в його дописі в Телеграмі, передає Укрінформ.

“На війні немає простих ділянок фронту. Є тільки ті, де складніше. Зараз - це Авдіївка. Тут противник не полишає спроб прорвати нашу оборону та оточити місто. Ворог активно застосовує штурмові підрозділи, кидає велику кількість бронетехніки, використовуючи авіацію та артилерію”, - повідомив Залужний.

За його словами, попри все, наші воїни продовжують героїчно відбивати атаки, знищуючи живу силу та техніку противника.

“Із командувачами і командирами бригад, які виконують завдання на Авдіївському напрямку, визначили послідовність наших кроків з урахуванням постійної зміни оперативної обстановки та обговорили першочергові потреби підрозділів. Також провели роботу на Купʼянському напрямку, де окупанти продовжують наступальні дії. Наші хлопці та дівчата міцно тримають оборону у надскладних умовах”, - повідомив головнокомандувач ЗСУ.

Читайте також: Залужний показав роботу ATACMS в Україні

Він також подякував кожній бригаді, усім захисникам, хто в бою за Україну.

Також у Телеграмі Залужного оприлюднене відео з відвідин військових на згаданих напрямках.

Як повідомлялося, згідно зі зведенням Генштабу станом на 18:00 19 жовтня, Сили оборони України протягом доби відбили близько пів сотні атак російської армії на шести напрямках, українською авіацією по загарбниках завдані 18 ударів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-